ALIŞVERİŞ

İstanbul’da ucuz alışveriş durakları

istanbulda-ucuz-alısveris-adresleri

Türkiye tekstil pazarı ve ihracatı alanında ilk 10. Sırada yer alıyor. Dünya pazarında bildiğiniz tüm markaların üretim adresi olan İstanbul’da uygun fiyatlı ve marka ürünleri bulabileceğiniz durakları sizler için keşfe çıktık.

Vercace, C.O.S, Chanel, Armani, Topshop, Zara, Mango, H&M ve bunun gibi pek çok markanın üretim adresi olan İstanbul aynı zamanda online alışverişin popüler adresi; Asos’un da üretim için tercih ettiği şehirlerden. İstanbul’da bulunan tekstil fabrikaları ve kumaşları tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Bu yüzden tekstil alanında en çok tercih edilen ülke Türkiye’dir.

Dünya markalarının ürünlerini çok paralar vermeden uygun fiyatlı alabileceğinizi söylesek ne dersiniz?

Bu fikir hoşunuza gittiyse gelin İstanbul’da ucuz alışveriş duraklarını keşfetmeye çıkalım.

beyoglu-is-merkezi-taksim

Beyoğlu İş Merkezi – Taksim

İstiklal caddesi Taksim’in en popüler caddesi, burada gezerken dünya markalarının özel ürünleri ile dolu mağazalar da alışveriş yaparak tarzınıza yenilik katabilirsiniz.Mango, Zara, Koton gibi markaların yanı sıra İstiklal Caddesi üstünde yer alan Pasajlara giderek sezonun moda ürünlerini uygun fiyatlı (uygun fiyattan kastım 10, 15, 25TL) kıyafetler bulmanız mümkün hatta içini baya karıştırdığınızda kelepir fiyatına çok şık bir Zara etek, elbise alabilirsiniz. Beyoğlu İş Merkezi istiklal caddesinin orta bölümlerinde aşağıya doğru inerken sol tarafınızda kalıyor. Gitmek isteyenler için en kolay verebileceğim tarif, Oda Kule’nin karşı çaprazı demem yeterli olacaktır.

Adres: Asmalı Mescit Mh. İstiklal Caddesi No: 187 İstiklal Beyoğlu İstanbul

Yorum bırakın